El Jaloa està ubicat a la masia de l’antic restaurant Celler de Panxampla i durant l’acte d’inauguració, el nou xef del restauran Jaloa, Gäetan Collin, va apuntar que “estem contents d’estar aquí. Cuinarem per vosaltres per fer que sentiu les nostres emocions a través de la cuina”.Els germans Colin viatjaran de manera periòdica als Reguers, però el dia a dia estarà en mans d’un dels seus caps de cuina.

Acte solidari

Al voltant d’uns 300 ciutadans van aportar més de 600 quilos a favor del Banc dels Aliments.  El coordinador de la delegació ebrenca del Banc dels Aliments, Òscar Ologaray, des-tacava que: “qualsevol ajuda és necessària, no només durant el Nadal sinó al llarg de l’any. Els aliments recollits durant el Gran Recapte el passat novembre ja s’han acabat”.

Ologaray va agrair un cop més als propietaris del restaurant Jaloa i al diari Més Ebre la seva voluntat de col·laborar en el projecte que desenvolupa el Banc dels Aliments tot explicant que: “Els mèrits del Banc dels Aliments són compartits amb la implica-ció de les empreses o entitats que organitzen recaptes i amb la solidaritat d’una po-blació conscienciada en l’emergència social que participa activament en les recolli-des”.

 Imatge dels aliments.JPG

A més, Ologaray va voler fer una crida a altres restaurants, entitats socials, clubs esportius, associacions, escoles, empreses… per tal que puguin organitzar recollides a favor dels qui més ho necessiten: “Hi ha molta gent que ho està passant malament, no n’hi ha prou amb les ajudes que el Banc dels Aliments ofereix, ja que només podem cobrir una menjada diària dels més de 10.000 beneficiaris regulars de l’Ebre

https://www.youtube.com/watch?v=qyAf9nW7BDw

Periodista.
Twitter: @sara_hernandez