Els menús dels principals restaurants de la vila inclouran els vins de diversos cellers d’aquesta comarca per oferir un bon maridatge amb els plats que serviran a les taules. D’altra banda, la producció vinícola de l’interior de les Terres de l’Ebre també centrarà tallers i tastos, alguns dels quals estan pensats per aplegar fins a 100 persones a la Llotja de l’Ajuntament.
Els maridatges arrancaran el 10 de febrer amb el Mesón del Pastor i els cellers Caterra i Vins del Tros.
XIV Jornades de la Trufa de Morella
Les catorzenes Jornades de la Trufa de Morella tindran lloc entre el 26 gener i el 12. Aquestes són tot un referent del turisme gastronòmic i posen en valor la cuina amb el conegut “diamant negre”, la tòfona negra de Morella, i mostren la qualitat dels productes de proximitat.
A més dels menús que ofereixen els diferents restaurants que participen en les Jornades de la Trufa 2017, els restauradors també mostraran els secrets de la tòfona i la seua aplicació en la cuina amb diferents shows-cookings, els divendres a la nit, on participaran els cellers de la Pobla de Massaluca, Vins del Tros, Batea, Tarroné, Sant Josep i Bernaví de la DO Terra Alta.