L’obra consisteix en una nova distribució de l’espai interior, sobre una superfície de 116,59 m2, que inclou les consultes mèdica i d’infermeria, sala d’espera, lavabos, vestíbul i magatzem.

L’alcalde de Tortosa, Ferran Bel, també ha explicat que les noves instal·lacions sanitàries acolliran el servei d’assistencià social, que actualment es presta a les oficines municipals del poble, amb l’objectiu d’unificar els serveis sociosanitaris, tal i com s’ha fet recentment també en el dispensari de Campredó. L’alcaldessa pedània, Esther Vidal ha volgut destacar la millora general del servei que suposarà aquesta actuació, que es preveu finalitzar durant el mes de febrer. El dispensari està ubicat als baixos del mateix edifici que acull les dependències municipals dels Reguers, amb accés pel carrer Sant Gregori. 

L’obra ha estat adjudicada a l’empresa Juan Antonio Tomàs per 53.240 euros. El finançament es fa amb càrrec íntegrament de la partida d’inversions de l’Ajuntament de Tortosa.

https://www.youtube.com/watch?v=SBGqcgRUwuI

Periodista.
Twitter: @sara_hernandez