Per fer possible el CD, el casal cultural el Maset s’ha convertit durant dos setmanes en un estudi de gravació, pel que han passat els components dels conjunts que aporten la seva música al disc, entre els que hi ha des de cantautors fins a altres d’estil metal o punk, passant per grups més clàssics de rock i de pop-rock. Així el disc compilarà dos cançons de cada cantant o grup participant, que són els següents: Fabio Vega (A Quiet Man), Lluc Carles, Equus, Los Buitres, Skupiendo Ira, Axis of Fear, Taus i Besos.

És una manera de tenir compilat l’any 2016 dels grups de música de La Ràpita, amb un doble objectiu. “Hem volgut enregistrar un parell de temes de cada un dels grups que estan en auge actualment al nostre municipi per tal de poder donar a conèixer i promocionar allò que sona enguany de cara al públic que vulgui compilar la música local actual i també teníem la intenció de donar una facilitat als grups a l’hora d’anar a buscar concerts o a promocionar-se fora de casa de manera que puguin disposar d’una gravació del seu so en màxima qualitat”, ha explicat el regidor de Joventut Rafa Balagué.

“Un cop feta la gravació al Maset, el tècnic que se n’ha encarregat ha donat als participants l’oportunitat d’anar al seu estudi per tal que cada grup pugui matisar el resultat”, apunta Balagué. Aquest procés es tancarà al novembre i la previsió és que al desembre es comenci la distribució del disc, després de presentar-lo públicament. 

Periodista.
Twitter: @sara_hernandez