Ports de la Generalitat ha participat en el pavelló de Medcruise (associació de ports amb creuers a la Mediterrània), com a Ports ofCatalonia. Aquest punt de trobada de la indústria de creuers a Europa comptarà amb l’assistència del nou gerent de Ports de la Generalitat, Joan Pere Gómez, la regidora de Turisme, Rosa Anglès, i el coordinador de l’Estació Nàutica, Jordi López.

L’acció comercial de les instal·lacions portuàries de Palamós i Roses i Sant Carles de la Ràpita i la seva àrea d’influència es realitza a través de Costa Brava Cruise Ports i Delta Ebre Port. Dues marques, fruit d’acords institucionals, que responen a la demanda de les companyies de creuers que busquen la sinergia entre port i destinació, per facilitar conjuntament uns serveis i una oferta del territori als turistes més exigents. La Generalitat i les institucions locals s’han compromès a refermar i treballar pel creixement de l’activitat creuerística a la Costa Brava i a les Terres de l’Ebre.

Boutique Ports

Els ports de Palamós, Roses i Sant Carles de la Ràpita i el seu entorn formen part del projecte “Boutique Ports”, una iniciativa que es desenvolupa a la Mediterrània occidental per donar a conèixer rutes singulars destinades al mercat de les companyies de luxe. “Boutique Ports” es presentarà en un dels debats organitzats a la SeatradeCruiseMed, a Sant Cruz de Tenerife.
La marca “Boutique Ports” va adreçada a un públic exigent, d’alt poder adquisitiu que acostuma a viatjar en creuers de gamma alta a la recerca de destinacions singulars. Els passatgers podran fer rutes per aquests ports i visitar els encants culturals, històrics i els valors naturals de les seves ciutats i del seu entorn.

https://www.youtube.com/watch?v=srCrp-nvOck

Periodista.
Twitter: @sara_hernandez