Per la campanya, la companyia s’ha reforçat amb més de 50 treballadors. Amb una superfície de 1.000 hectàrees dividides en diferents tipus de basses on, a través de processos naturals i gràcies a l’acció del vent i el sol sobre l’aigua del mar, se’n extrau la sal, les vendes al sector de l’alimentació es mantenen estables, mentre que els usos industrials van a l’alça.

Actualment, entorn al 60% de vendes d’Infosa es destinen a l’exterior, principalment a França però també al nord d’Europa, el nord d’Àfrica i els Estats Units. Infosa també comercialitza la flor de sal, un producte gourmet amb un volum menor de producció.

Les instal·lacions d’Infosa s’han reforçat amb un nou magatzem automatitzat. A més, a principis d’agost es va estrenar la línia elèctrica submarina del Trabucador, la primera al país i que millorarà el servei.

https://www.youtube.com/watch?v=zPaomnwnJ08&feature=youtu.be

Autor:

Periodista.