FC ASCÓ ….. 2
CF REUS DEPORTIU …. 1

FC Ascó: Sergio López, Pato, Dani Argilaga, Hèctor, José Ramón, Barrufet, Bertomeu, Godia, Guiu, Marc Blanch, Peque. A la banqueta: Fuertes, Riki, Tomàs, Socias, Roger, Òscar, Carles, Osado, Masqué, Gerard Roigé, Jordi.

CF Reus: Edgar Badia, Alberto, Angel, Pichu, Olmo, Rafa, Fran, Ramón, Edgar Hdez, Jorge i Mayor. A la banqueta: Codina, Albístegui, Moyano, Miguel, Macky, Garai, Ricardo, Oribe, Miramón, Messeguer.

Gols: 1-0, Artur Godia (14′); 2-0, Bertomeu (37′); 2-1, Macky (83′).

Bones sensacions les que va donar el FC Ascó de Santi Castillejo en el seu debut aquesta temporada, derrotant un equip de 2a A en el primer amistós que disputaven.

El conjunt riberenc va mostrar molt sòlid defensivament, amb un pressió alta, davant un Reus Deportiu que inicialment es va fer amb la possessió. Fruit d’aquest dinàmica els asconencs aprofitaven un contracop molt ben portat en que Peque centrava a l’àrea on Artur Godia avançava l’Ascó al marcador.

Els de Natxo González van intentar una tímida reacció amb dos rematades llunyanes de Mayor i Rafa, però era l’Ascó qui tornava a disposar d’una clara ocasió quan Edgar s’anticipava a la rematada d’Argilaga en un u contra u.

A vuit minuts del descans, un magistral servei de falta de Bertomeu al mateix escaire, ampliava la renda dels de Castillejo.

A la sortida dels vestidors el Reus es feia amb el control del partit i era quan gaudia de bones ocasions a càrrec d’Oribe, amb un xut al pal, mentre que Macky veia com l’àrbitre li anulava un gol protestat.

A set minuts del final els roig-i-negres aconseguien escurçar les diferiències en una bona combinació culminada per Macky. Tot i així el triomf asconenc no va perillar.

Dimecres vinent l’Ascó jugarà el segon partit de preparació de nou davant un equip de la Lliga Adelante, en aquest cas el Nàstic de Tarragona.

JONATHAN TOLEDO I HÉCTOR RODRÍGUEZ (L’HOSPITALET) I JEAN MARCO AGNERO (VILLARALBO), TANQUEN LA PLANTILLA

El FC Ascó ha donat per tancada la plantilla just abans de disputar el primer partit amistós davant el Reus. Dijous es van fer oficials els darrers tres fitxatges que completen el planter que disposarà Santi Castillejo de cara a la temporada 2016-2017.

Les darreres incorporacions han estat les del defensa central de 23 anys Héctor Rodríguez i el davanter Jonathan Toledo de 21 anys, tots dos procedents de l’Hospitalet. El tercer fitxatge ha estat el del polivalent jugador ofensiu Jean Marco Agnero. El costamarfileny de 22 anys d’edat arriba a l’Ascó procedent del Villaralbo de la 3a divisió de Castella-la Manxa.

Aquests s’han afegit als ja coneguts anteriorment de Osado (Sabadell), Masqué (Reus Deportiu), Jordi Martí (Formentera), Peke (Rapitenca), Pato (el Morell), Riki (Reus Deportiu) i Barrufet (Amposta).

Foto: Acció del partit disputat dissabte entre el FC Ascó i el Reus Deportiu, al municipal asconenc. Xavi Guix/Reus Deportiu

https://www.youtube.com/watch?v=VMGBaWH-Pyk&feature=youtu.be