Dinamitzar el lleure del municipi. Aquest és l’objectiu de la creació d’AONA, l’Associació d’Oci Nocturn d’Amposta, que aplega quatre locals de la ciutat amb l’empara de l’ajuntament que d’aquesta manera volen impulsar accions conjuntes per dinamitzar el sector. La primera serà la creació d’una zona jove a les Festes Majors, situada darrera l’auditori i on els membres associats treballaran de forma mancomunada.

El regidor de festes Ramón Bel destacava: “Hem creat la zona jove que estarà ubicada destràs de l’auditori. Allí realitzarem durant tota la setmana de festes d’agost, activitats per als joves i on l’associació d’oci nocturn instal·larà les barres. Es realitzaran diferents activitats, concerts, actuacions de Dj’s entre altres. L’associació gestionarà una única barra a la qual es fa una compra i una caixa mancomunada, i al final de la nit es sabrà el que ha facturat en aquest cas l’associació, però sempre tot això fiscalitzat des de l’ajuntament, des de l’àrea de festes”.

Dijous 14 l’acutació del grup de versions 80P, inaugurarà la zona jove que acollirà nits de diferents temàtiques. A més hi haurà dos nits solidàries amb pagament d’entrada. “De la taquilla que fessem hi haurà una aportació amb un caire solidari. De les dos nits que es faran festes solidàries a la zona jove, una anirà destinada a la Fundació Apasa d’Amposta i l’altra anirà a favor de Noèlia, que una fundació que està ubicada a Camarles però que treballa a nivell de tot l’estat per unes malalties congènites”.

Quatre de les deu llicències en vigor, s’hi han adherit en aquesta primera fase del projecte, tot i que l’associació no descarta incorporar-ne de noves.