El problema per trobar una assegurança que cobrís totes les necessitats d’actes amb bous ha sigut l’impediment que farà que Roquetes enguany no n’incloga al programa de festes. El vocal de la penya taurina de la població, Rogelio Fontanet, ha explicat a Canal Terres de l’Ebre que van anar a buscar-ne al País Valencià, que sí que tenia en compte els requisits que necessitaven, però “ens vam quedar sense temps, perquè un mes i mig abans ja ho havíem de tindre lligat i no ens ha sigut possible”.

No és la primera ocasió en els últims anys que les festes de Roquetes no programen bous: al 2012 i 2013 tampoc n’hi va haver, aleshores per manca de pressupost. Al 2014, la penya local els van recuperar fent-se càrrec del lloguer de l’espai on s’ubica la plaça i assumint, els mateixos membres, la possible responsabilitat civil en cas d’accidents.

El col·lectiu avança que ara l’objectiu és coordinar-se amb el consistori perquè al 2017 sí que hi hagen bous a les festes majors de Roquetes.

https://www.youtube.com/watch?v=kHZWBNPw8x4

Periodista.