Depenia d’ell, però havia de guanyar. I el Tortosa, molt mentalitzat des de l’inici, va fer probablement el millor partit de la lliga, davant del CD la Cava que, a la vegada, va fer el pitjor. Els locals van començar bé, controlant el joc, però el Tortosa va ser letal, amb Mochi i Arnau molt eficients. Ells dos van marcar els quatre gols visitants de la primera meitat. La Cava, afectada arran del 0-1, ja no va entrar en situació, malgrat marcar Ferran de falta. A la represa, el partit fou ensopit. El Tortosa es va dedicar a guardar roba i la Cava, tot i tenir ocasions, no va fer cap gol més. Els visitants, amb espais, van tenir altres situacions de gol i així Ives va establir l’1-5. Amb el triomf, els de la capital del Baix Ebre faran la promoció d’ascens a Primera catalana. Demà dilluns sabran el rival.

Autor: