L’Ajuntament instal·larà una oficina d’atenció ciutadana i una de la policia local, entre altres serveis, a un edifici que era a una parcel·la catalogada com a zona verda, consideració que ahir va ser modificada. Amb aquesta mesura, els veïns de la urbanització tindran més a prop els serveis municipals bàsics i no hauran de desplaçar-se constantment al nucli urbà de la localitat.

Segons ha explicat el departament d’Urbanisme, la decisió consisteix en una modificació puntual de les normes subsidiàries per permetre assignar a un espai l’ús d’equipament sense perdre espais lliures. El terreny és a l’encreuament dels carrers del Collverd i de l’Àliga Pescadora i està ocupat per un edifici municipal de planta baixa.

Durant la sessió també es va abordar la problemàtica amb els masets a l’Ebre, polèmica generada arran les irregularitats en la construcció de segones residències a parcel·les rústiques. L’actuació la van dur a terme nombrosos particulars anys enrere i ara és el Seprona el que s’encarrega d’investigar quins edificis són irregulars

ebredigital.cat (diari digital) i Canal TE (canal de televisió), principals fonts d’informació de les Terres de l’Ebre i el Territori Sénia. Actualitat del Baix Ebre, el Montsià, la Ribera d’Ebre i la Terra Alta. Notícies sobre política, economia, societat, cultura i esports; també entrevistes. Agenda cultural i d’oci. Televisió en directe.