Amb la solemnitat pròpia de la nit més emblemàtica de la Passió, en la qual s’anuncia la mort de Jesucrist, les diferents confraries van marxar pels carrers del centre de Tortosa, sempre flanquejats pels centenars de veïns de la ciutat que van sortir a viure amb emoció una de les processons més emblemàtiques de la Setmana Santa. Els tambors es van mesclar amb les marxes per reproduir el comiat de Jesús, que va aparèixer en la imatge en la creu. La processó es va allargar durant prop de dues hores en les quals els més devots van retre tribut a l’emotiu passatge de la vida del Messies. 

 

ebredigital.cat (diari digital) i Canal TE (canal de televisió), principals fonts d’informació de les Terres de l’Ebre i el Territori Sénia. Actualitat del Baix Ebre, el Montsià, la Ribera d’Ebre i la Terra Alta. Notícies sobre política, economia, societat, cultura i esports; també entrevistes. Agenda cultural i d’oci. Televisió en directe.