El primer en jugar va ser l’Amposta. El conjunt d’Albert Company viatjava a Torredembarra amb la necessitat de sumar els tres punts per intentar sortir de les posicions de descens. Tot i el domini durant gran part del partit no van passar de l’empat a 1.

El gol ampostí va arribar després d’una centrada a l’àrea d’Adrià Vargas que Callarisa va enviar al fons de la Xarxa. L’Amposta va continuar amb el setge a la porteria rival, però la falta de definició als últims metres no ho va permetre. A la represa el partit va canviar per complet. Amb el Torredembarra pressionant molt l’àrea rival, cada cop més, va arribar el gol de l’empat per als locals. En temps de descompte un mà a mà de Becerra amb el porter va estar a punt de donar la victòria als ampostins. Però sense temps per a més, el partit va acabar amb empat i l’Amposta continua una jornada més en posicions de descens directe.

Més sort per a la Rapitenca que diumenge va tornar a guanyar després de tres derrotes consecutives. Ho va fer amb una golejada per 1 a 4 contra el Viladecans. La superioritat dels rapitencs es va veure des del primer minut i al descans ja guanyaven per 0 a 2, gràcies l’encert del seu davanter, Aleix Forés. A la represa el Torredembarra va escurçar distàncies al marcador i va fer mèrits per empatar , però el mur defensiu de la Rapitenca va impedir-ho. Després d’uns minuts de descontrol per part dels dos conjunts, la Rapitenca va recuperar un altre cop el joc i el gol. Al minut 77 Sergi José va marcar el tercer per a la Rapitenca que deixava pràcticament sentenciat el partit. Els de Nando Crespo volien més i quasi al temps afegit David Silva va completar la golejada.

Va tancar la jornada el Jesús i Maria amb victòria per 3 a 2 contra el Suburense. Els d’Antoni Teixidó van sumar la tercera victòria consecutiva gràcies al hat trick d’Ivan Taranilla.Va ser un partit no exempt de polèmica degut a un arbitratge molt protestat des de la grada i les banquetes. Sobretot per dues accions. L’àrbitre va xiular dos penals per a tots dos conjunts, als últims minuts del partit, que van determinar el resultat final. Tot i la polèmica, tres punts d’or per als de Teixidó que es situen en quinta posició amb 34 punts.

https://www.youtube.com/watch?v=3ZGiOxEcgNQ&feature=youtu.be

Periodista.
Twitter: @sara_hernandez