El Grup Balfegó (referent mundial de la tonyina roja i amb distribució a més de 30 països) inaugurarà a finals d’aquest trimestre les noves instal·lacions situades al polígon de l’Ametlla de Mar. En total 8.000 metres quadrats que tenen com a objectiu convertir-se en seu corporativa a més de centre de producció per superar definitivament l’incendi patit el 2018. Actualment l’empresa familiar, reconeguda internacionalment i que va començar fa 20 anys la seva activitat amb dues barcos i 28 treballadors, dona feina a 268 persones. Amb l’ampliació s’espera la creació de nous llocs de treball, amb un perfil ajustat als nous perfils de productes, a la promoció de la botiga en línia i a l’espai gastronòmic Tuna Teca, el primer centre d’innovació i experimentació gastronòmica dedicat a la tonyina roja.
Així ho explicava el copropietari del Grup Balfegó, Pere Vicent Balfegó, aquest dimecres passat a l’espai El Mirador d’Economia de Canal TE. Durant l’entrevista reconeixia sentir-se satisfet pequè la progressió continuada de l’empresa està ajudant “al retorn del talent de joves d’entre 30 i 40 anys formats aquí però que havien hagut d’anar a treballar fora. És precisament el que ens fa falta, coneixement, frescor i ganes de treballar”.
Podeu veure el programa sencer aquí: