El Forn de pà artesà Cabrera és un dels establiments més antics del municipi de l’Ampolla. La panaderia ha passat de generació en generació, i aquest ja és el seu 109 aniversari. La singularitat d’aquest forn és la tradicionalitat amb les seves elaboracions, ja que tota la seva preparació és casolana i seguint les receptes de tota la vida.

Una panaderia que ha vist passar fins a 3 generacions de forners, i que actualment el forner que està al cap davant és Josep Cabrera net i fill de les dues primeres generacions de panaders de l’Ampolla. Durant aquests més de 100 anys, Josep Cabrera l’actual propietari ha vist com la tecnologia ha anat fent canviar les coses al forn, i així també la manera de pastar i de coure el pà i les pastes.

ebredigital.cat (diari digital) i Canal TE (canal de televisió), principals fonts d’informació de les Terres de l’Ebre i el Territori Sénia. Actualitat del Baix Ebre, el Montsià, la Ribera d’Ebre i la Terra Alta. Notícies sobre política, economia, societat, cultura i esports; també entrevistes. Agenda cultural i d’oci. Televisió en directe.