La Festa comença avui, 5 d’agost i durarà fins al 8 d’agost i tindrà com a pregoner el moranovenc Yvan Castillo Sentís, reconegut entrenador de porters de futbol a nivell professional.

Després d’una setmana amb diferents actes com a preàmbul de la Festa Major, Móra la Nova dona el tret de sortida de les Festes Majors avui, divendres a les 19 hores davant de l’Ajuntament.

L’inici institucional de les festivitats serà de la mà del Club de Twirling i Banda de Tambors de Móra la Nova i els Gegants de Móra la Nova que faran una cercavila pels carrers del poble acompanyant a les pubilles i hereus del 2021 i 2022, el pregoner i el consistori fins a l’Ajuntament on es farà el traspàs de bandes i faixes de les pubilles i els hereus i el pregó de Festes a càrrec del pregoner Yvan Castillo Sentís. Tot seguit, la tronada al Barranc de Nolla i l’actuació del Club de Twirling i Banda de Tambors a la plaça de l’Església.

Després del pregó començaran quatre dies intensos de celebracions, amb actes com la XIII Festa Jove MLN amb el Va Parir Tour!, el conegut vermut passat per aigua, la tradicional Festa del Riu, les nits de ball de festa major i les màgiques Nits Blanques. Dilluns, 8 d’agost la vila s’acomiadarà de les festes amb un dia encara replet d’activitats, que tancarà amb els focs artificials i el concert de Les Montses i un DJ.

ebredigital.cat (diari digital) i Canal TE (canal de televisió), principals fonts d’informació de les Terres de l’Ebre i el Territori Sénia. Actualitat del Baix Ebre, el Montsià, la Ribera d’Ebre i la Terra Alta. Notícies sobre política, economia, societat, cultura i esports; també entrevistes. Agenda cultural i d’oci. Televisió en directe.