Els Bombers de la Generalitat treballen en l’extinció d’un incendi declarat al costat les Avançades de Sant Joan de Tortosa, a Sant Josep de la Muntanya. Tot i que a hores d’ara ja està controlat, s’han cremat uns 3.500 metres quadrats de matolls, herba i algun pi. Fins al lloc dels fets s’hi han desplaçat quatre dotacions del cos. L’avís s’ha rebut minuts abans de les 11 del matí. La columna de fum s’ha pogut veure des de diferents punts de la ciutat.

Foto: Jesús Ferrando

ebredigital.cat (diari digital) i Canal TE (canal de televisió), principals fonts d’informació de les Terres de l’Ebre i el Territori Sénia. Actualitat del Baix Ebre, el Montsià, la Ribera d’Ebre i la Terra Alta. Notícies sobre política, economia, societat, cultura i esports; també entrevistes. Agenda cultural i d’oci. Televisió en directe.