Els Bombers treballen en l’extinció d’un incendi a Pena-roja de Tastavins, a la comarca del Matarranya. S’ha originat a les 14:30h i hi estan intervenint dos helicòpters, quatre mitjans aeris i dos unitats terrestres. Fins allà també s’hi ha desplaçat un helicòpter dels Bombers de la Generalitat de Catalunya. La zona és de difícil accés dels Ports, concretament entre els termes de Vall-de-roures i Pena-roja de Tastavins, entre el Coll de la Barraca i el Mas de Solsides, en una zona d’especial valor natural. A hores d’ara (18:00h), l’incendi estaria en vies d’estabilitzar-se.

 

ebredigital.cat (diari digital) i Canal TE (canal de televisió), principals fonts d’informació de les Terres de l’Ebre i el Territori Sénia. Actualitat del Baix Ebre, el Montsià, la Ribera d’Ebre i la Terra Alta. Notícies sobre política, economia, societat, cultura i esports; també entrevistes. Agenda cultural i d’oci. Televisió en directe.