L’alumnat de sisè de primària de l’Escola Sant Llàtzer de Tortosa ha tornat a pintar la bandera LGTBI al pas de vianants, que ahir va sofrir un atac homòfob. Els xiquets i xiquetes ja van voler tornar a pintar-lo, i van assegurar que ho tornarien a fer tots els cops que calguessin.

Però este matí, a més de l’alumnat, també s’ha concentrat gran part de la comunitat educativa mentre els xiquets i xiquetes el repintaven amb l’ajuda de la brigada municipal de l’Ajuntament de Tortosa.

L’alcaldessa de la ciutat, Meritxell Roigé, s’ha mostrat contundent condemnant l’atac: “Ahir ens vam trobar esta pintada amenaçadora i homòfoba i avui ho volem tornar a pintar per a mostrar el nostre rebuig per a demostrar que tots som iguals. Tortosa diu no a l’homofòbia”.

ebredigital.cat (diari digital) i Canal TE (canal de televisió), principals fonts d’informació de les Terres de l’Ebre i el Territori Sénia. Actualitat del Baix Ebre, el Montsià, la Ribera d’Ebre i la Terra Alta. Notícies sobre política, economia, societat, cultura i esports; també entrevistes. Agenda cultural i d’oci. Televisió en directe.