L’alcaldessa de Tortosa, Meritxell Roigé, ha volgut agrair la tasca del primer tinent d’alcalde Enric Roig, qui va anunciar la seua dimissió ahir, tot i que ho farà d’aquí unes setmanes. Roigé ha destacat la bona sintonia dins del govern municipal i li ha desitjat sort en la seua nova etapa: “El govern ha funcionat, en hem entès i s’han fet moltes coses. Per tant, desitjar-li molts encerts en esta nova etapa que començarà”.

L’alcaldessa ha assegurat que el pacte amb els socialistes no perilla. “Evidentment, el pacte de govern és un pacte sòlid, és un pacte que ha funcionat i que funciona i que per tant, tot ha de seguir igual a partir de què continue també la nova persona que entre a formar part del govern”, ha assegurat Roigé.

 

ebredigital.cat (diari digital) i Canal TE (canal de televisió), principals fonts d’informació de les Terres de l’Ebre i el Territori Sénia. Actualitat del Baix Ebre, el Montsià, la Ribera d’Ebre i la Terra Alta. Notícies sobre política, economia, societat, cultura i esports; també entrevistes. Agenda cultural i d’oci. Televisió en directe.