L’assemblea de militants d’Esquerra Republicana d’Amposta ha escollit Adam Tomàs com a cap de llista per a les eleccions municipals de 2023. Tomàs ha encapçalat la candidatura republicana des de l’any 2011, assolint la victòria l’any 2015, i ampliant la majoria absoluta fins els 16 regidors, a les eleccions municipals de 2019.

Adam Tomàs, després d’agrair la confiança i el suport de la militància, es va mostrar “molt il·lusionat per poder continuar treballant per la transformació d’Amposta i consolidar tots els canvis que hem anat liderant aquestes dues legislatures en l’àmbit social, cultural, esportiu, educatiu, participatiu, econòmic, festiu, feminista i de gestió del mateix Ajuntament”.

“El nostre és un projecte de llarg recorregut que vol consolidar un  nou model de ciutat i de maneres de fer, així com encarar grans reptes, que situen Amposta com un referent, d’aquí el creixement que hem tingut els darrers anys en població, serveis i ocupació”, ha manifestat Tomàs. 

Adam Tomàs és enginyer industrial i té la plaça definitiva de professor a l’Institut Montsià d’Amposta. S’incorporà a la llista electoral d’Esquerra Republicana – Esquerra d’Amposta a les eleccions municipals de 1999 i l’any 2003 esdevindria regidor. A més de dirigir l’alcaldia d’Amposta, des de fa un any també és el responsable de la Direcció dels Serveis Territorials d’Empresa i Treball a les Terres de l’Ebre.

ebredigital.cat (diari digital) i Canal TE (canal de televisió), principals fonts d’informació de les Terres de l’Ebre i el Territori Sénia. Actualitat del Baix Ebre, el Montsià, la Ribera d’Ebre i la Terra Alta. Notícies sobre política, economia, societat, cultura i esports; també entrevistes. Agenda cultural i d’oci. Televisió en directe.