L’alcalde de Deltebre, Lluís Soler, ha fet un primer balanç de  Mescla i Deltafira, en una entrevista a Delta.Cat, a molt poques hores de cloure l’edició d’este 2022. A més de la bona acollida que ha tingut la nova ubicació al costat del riu Ebre, la fira ha estat un èxit d’assistència. L’alcalde de Deltebre Lluís Soler, ha avançat que en esta edició s’ha més que doblat el número de degustacions de l’anterior edició, que ja va suposar tot un rècord amb 10.500 degustacions servides.

L’alcalde, a l’entrevista, també avança el nou projecte que han presentat als fons Next Generation i que permetran consolidar la façana fluvial de Deltebre i que, en quinze dies, hi haurà un nou dragatge a la bocana del riu Ebre.

L’alcalde també ha parlat del futur del Delta i ha parlat sobre les festes majors 2022, després que s’hage anunciat el concert de la Oreja de Van Gogh.

Recupera l’entrevista aquí:

ebredigital.cat (diari digital) i Canal TE (canal de televisió), principals fonts d’informació de les Terres de l’Ebre i el Territori Sénia. Actualitat del Baix Ebre, el Montsià, la Ribera d’Ebre i la Terra Alta. Notícies sobre política, economia, societat, cultura i esports; també entrevistes. Agenda cultural i d’oci. Televisió en directe.