L’Ajuntament de Deltebre ha anunciat a través de les seues xarxes socials que ‘La Oreja de Van Gogh’ serà el cap de cartell de les Festes Majors 2022. A través de Facebook, Twitter i Instagram ha anat donant pistes durant els darrers dies sobre qui seria el concert estrella d’este estiu, i han estat molts els usuaris que han endevinat que seria el famós grup de Sant Sebastià qui tocaria a les festes.

El concert serà el dia 19 d’agost a les 23h al Recinte Festiu i este mateix cap de setmana ja es poden aconseguir les entrades presencialment a DeltaFira i en els pròxims dies es podrà fer online a un preu de 15 euros. Els menors d’entre 0 i 6 anys tindran l’entrada gratuïta.

Els fans ebrencs del grup basc han celebrat la notícia i així ho han transmès a través de les xarxes socials:

ebredigital.cat (diari digital) i Canal TE (canal de televisió), principals fonts d’informació de les Terres de l’Ebre i el Territori Sénia. Actualitat del Baix Ebre, el Montsià, la Ribera d’Ebre i la Terra Alta. Notícies sobre política, economia, societat, cultura i esports; també entrevistes. Agenda cultural i d’oci. Televisió en directe.