L’Ampolla organitza un any més una nova edició de l’Ironcat, amb aquesta ja en van 17. En aquesta nova fita esportiva els triatletes tornaran a competir en la modalitat de llarga distància d’aquesta prova de triatló. Aquesta carrera se celebrarà el proper dissabte 21 de maig.

La competició, la més antiga d’aquesta distància a la península Ibèrica,  s’iniciarà a les 7 del matí a la platja de l’Arquitecte (al costat del Club Nàutic  Ampolla) amb la prova aquàtica, en la qual els participants han de nedar 3,8  quilòmetres. Un cop finalitzada, la següent modalitat a realitzar serà la  bicicleta, en la qual han de recórrer 180 quilòmetres pel Parc Natural del  Delta de l’Ebre. La darrera disciplina serà la cursa a peu, que consta de 42  quilòmetres i que s’efectuarà per la façana marítima de l’Ampolla. 

ebredigital.cat (diari digital) i Canal TE (canal de televisió), principals fonts d’informació de les Terres de l’Ebre i el Territori Sénia. Actualitat del Baix Ebre, el Montsià, la Ribera d’Ebre i la Terra Alta. Notícies sobre política, economia, societat, cultura i esports; també entrevistes. Agenda cultural i d’oci. Televisió en directe.