La Federació Catalana d’Handbol hi ha adjudicat al Club Handbol Amposta l’organització del TOP-4 en categories infantil masculí i infantil femení.

Als pavellons d’esports d’Amposta es podran veure el cap de semana del 28-29 de maig, els quatre millors equips masculins i els quatre millors equips femenins en categoria infantil de tot Catalunya, on serà un abans dels sectors dels campionats d’Espanya de Clubs que aquests vuit equips disputaran.

L’infantil femení del CH. Amposta disputarà aquest merescut TOP-4 d’avant la seva afició.

ebredigital.cat (diari digital) i Canal TE (canal de televisió), principals fonts d’informació de les Terres de l’Ebre i el Territori Sénia. Actualitat del Baix Ebre, el Montsià, la Ribera d’Ebre i la Terra Alta. Notícies sobre política, economia, societat, cultura i esports; també entrevistes. Agenda cultural i d’oci. Televisió en directe.