Les demandes dels moranovencs i moranovenques de rehabilitar el carrer Rafel Casanoves per fi han estat escoltades. Els convilatans ja feia temps que demanaven l’obra per la dificultat de circular-hi a peu, ja que les voreres són força estretes. El carrer, una de les artèries més importants de la població, i que condueix a la llar d’infants, comptarà amb un metre i mig de vorera amb l’eliminació de les places d’aparcament. Paral·lelament s’habilitazan dos zones d’aparcament dissuasori, es durà a terme la substitució de l’aigua i el clavegueram, s’encimentarà novament i s’instal·laran pilones a les voreres per evitar que els cotxes hi aparquin.

A principis d’aquest mes l’Ajuntament de Móra la Nova aprovava el pressupost municipal del 2022, i tot i tenir uns comptes lleugerament inferiors als de l’any anterior, aquesta obra, valorada en gairebé 400.000 euros, és la més alta dels darrers 7 anys. Té una durada aproximada de 7 o 8 mesos, i des de l’Ajuntament esperen tenir-la acabada al setembre.