El ministre de Seguretat Social, José Luis Escrivá, ha afirmat que les baixes laborals per covid-19 “ja estan declinant“, segons les dades dels últims dies.

En una compareixença aquest divendres des d’Astúries, Escrivá ha dit que ja és “força evident” que s’han assolit els màxims en baixes laborals per coronavirus i ha explicat que al conjunt de l’Estat s’han situat en un 10% dels afiliats a la Seguretat Social de baixa per aquesta malaltia. “Un cop es reverteix, el procés de recuperació dels nivells d’activitat és molt ràpid“, ha subratllat.

ebredigital.cat (diari digital) i Canal TE (canal de televisió), principals fonts d’informació de les Terres de l’Ebre i el Territori Sénia. Actualitat del Baix Ebre, el Montsià, la Ribera d’Ebre i la Terra Alta. Notícies sobre política, economia, societat, cultura i esports; també entrevistes. Agenda cultural i d’oci. Televisió en directe.