Fa tant sols unes setmanes la sala de plens de l’Ajuntament de Móra la Nova lluia l’escut de la població, i ara gràcies a l’Escola d’Arts Plàstiques i Disseny la sala s’ha convertit en un espai d’exposició ple de color. Aquest canvi d’imatge s’emmarca dins el Projecte Comú de Centre del 2021, un projecte convertit en la màxima aposta any rere any de l’escola d’art. A més d’actualitzar-la estèticament, la sala s’ha convertit en un espai d’exposicions de les obres creades per tot l’alumnat, des dels més menuts fins als més grans.

Tots ells hi han treballat modificant les fotografies en blanc i negre de cinc llocs emblemàtics de Móra la Nova, fet que ha donat lloc a nombroses i curioses escenes. La idea principal de l’escola amb aquesta exposició és mantenir-la i modificar-la depenent de l’esdeveniment o època en la que es trobi el poble. 

Per a l’Ajuntament aquesta aposta suposa no només modernitzar la sala i fer-la més propera i acollidora, sinó que també busca explorar el potencial artístic de Móra la Nova, donant a l’escola el valor que es mereix.