L’Ajuntament de la Ràpita ha incorporat esta setmana nous vehicles 100% elèctrics per al manteniment i la conservació de les infraestructures públiques. Amb esta adquisició, són tres els vehicles nous amb què compta la brigada municipal per dur a terme la seua feina, dos dels quals es reposen en retirar-se dos dels vehicles que utilitzaven, i l’altre s’incorpora davant la necessitat de tenir més furgonetes per poder prestar el servei adient.

El regidor de Serveis, Enric Vidal, afirma que “hem decidit adquirir i actualitzar alguns vehicles de la brigada municipal perquè els treballadors puguen oferir un millor servei a la ciutadania”. A més, Vidal destaca que “amb la incorporació dels vehicles 100% elèctrics a la flota municipal evidenciem el nostre compromís i la nostra aposta per la mobilitat sostenible”.

A més dels tres vehicles, la Brigada Municipal també incorpora un camió Goupil elèctric per al buidatge de les papereres del municipi.

ebredigital.cat (diari digital) i Canal TE (canal de televisió), principals fonts d’informació de les Terres de l’Ebre i el Territori Sénia. Actualitat del Baix Ebre, el Montsià, la Ribera d’Ebre i la Terra Alta. Notícies sobre política, economia, societat, cultura i esports; també entrevistes. Agenda cultural i d’oci. Televisió en directe.