La Guàrdia Civil va dur a terme un operatiu al mercat ambulant de la Ràpita, després que els paradistes es queixessen que diverses persones exercien la venda de productes i que no pagaven cap taxa, sospitant que el material que venien podria ser falsificat.

Els agents van detectar diversos llocs de venda al marge dels autoritzats per la corporació municipal, i tenien exposat gènere falsificat de diverses marques així com productes electrònics.

El cos policial va confiscar 425 peces de vestir i calçat i 34 bosses, com també 57 auriculars sense fils. Tot el material ascendia a un valor de 58.000 euros.

Els agents es van aixecar actes per un presumpte delicte contra la propietat industrial contra els responsables de la venda fraudulenta en qualitat d’investigats.

ebredigital.cat (diari digital) i Canal TE (canal de televisió), principals fonts d’informació de les Terres de l’Ebre i el Territori Sénia. Actualitat del Baix Ebre, el Montsià, la Ribera d’Ebre i la Terra Alta. Notícies sobre política, economia, societat, cultura i esports; també entrevistes. Agenda cultural i d’oci. Televisió en directe.