L’edició en paper número 1007 del Setmanari L’EBRE aposta en portada per reenfocar el procés de canvi de nom de Sant Carles de la Ràpita, que passarà a dir-se La Ràpita durant el primer semestre del 2022.

La secció de Primera Plana del rotatiu explica fil per randa tots els passos que cal fer a partir d’ara, a banda de recordar els retrets i la tensió que van esclatar en el ple que va avalar el canvi de nomenclatura gràcies a la majoria absoluta d’ERC.

La portada també destaca l’absolució dels dos màxims responsables de la promotora del Castor i l’assemblea de socis de la Cooperativa Olivarera de Camarles, que es farà este diumenge després de més de tres anys sense cap reunió i amb els comptes pendents d’aprovar des del 2017.

ebredigital.cat (diari digital) i Canal TE (canal de televisió), principals fonts d’informació de les Terres de l’Ebre i el Territori Sénia. Actualitat del Baix Ebre, el Montsià, la Ribera d’Ebre i la Terra Alta. Notícies sobre política, economia, societat, cultura i esports; també entrevistes. Agenda cultural i d’oci. Televisió en directe.