El mestre jubilat Joan-Josep Sancho ha presentat, aquest dijous i al Casal Cívic Trinitari Bel d’Alcanar, el llibre ‘Te’n contaré més de 100. Cròniques Escolars’. Es tracta d’un recull de vivències dels últims 70 anys de més d’un centenar de personalitats d’entre 22 i 27 anys (mestres, alumnes, pares, mares, i fins i tot alcaldes i regidors al càrrec o de legislatures anteriors) durant la seva etapa educativa a Alcanar i Les Cases. Sancho les ha recollit per la seva inquietud i estima pel món educatiu dins un compendi que recull fotografies de diferents èpoques que hi aporten un irrefutable valor testimonial amb l’objectiu de preservar la memòria col·lectiva.

El coordinador del llibre també va presentar l’any 2020 un recopilatori de dites i proverbis batejat amb el nom ‘El rebost de la llengua’, il·lustrat amb fotografies del canareu Àlex Espuny i publicat per Onada Edicions, editorial que també ha tret a la llum l’actual ‘Te’n contaré més de 100. Cròniques Escolars’.

Autor: