Tret de sortida a la IX Setmana del Comerç de l’Ampolla, que enguany porta per lema Impulsem el nostre comerç. Així, i fins al 20 de novembre, els comerços del municipi adherits a la iniciativa han decorat els seus aparadors i ofereixen ofertes i promocions preparades per a l’ocasió. D’aquesta manera s’estan promovent campanyes per potenciar els diferents productes dels establiments i fomentar el comerç local.

Aquest passat dissabte 13 de novembre, a la plaça González Isla, s’ha dut a terme la Festa del Reciclatge, que ha consistit en una gimcana per a tota la família. La gimcana constava de diferents on s’havien de demostrar els coneixements en reciclatge i conscienciar petits i grans sobre la importància de fer una bona selecció dels residus. Entre les proves que s’han hagut de superar hi ha per exemple una prova de reutilització de residus i una altra de traure deixalles del mar.

A més, l’Ampolla ha posat en marxa diferents iniciatives per fomentar el reciclatge i minimitzar al màxim els residus que es tiren al contenidor de resta i reduir les tones de resta que arriben a l’abocador.