L’escola Lo Planter estrena nova ubicació i local al barri de Sant Llàtzer a Tortosa. Aquesta és l’única institució que prepara de manera professional balls, música i cants tradicionals de les Terres de l’Ebre. A més ha començat els darrers dies el curs de ball, que no es duia a terme des del 2019 per culpa de la pandèmia de la COVID.

L’escola és sobre tot un refugi de la cultura folklòrica del territori i pretén ser a més un espai de creació, intercanvi i de transmissió entre avis i joves per preservar la cultura ebrenca.

Ara en el nou local tindran més medis per continuar les seves tasques habituals i créixer.

ebredigital.cat (diari digital) i Canal TE (canal de televisió), principals fonts d’informació de les Terres de l’Ebre i el Territori Sénia. Actualitat del Baix Ebre, el Montsià, la Ribera d’Ebre i la Terra Alta. Notícies sobre política, economia, societat, cultura i esports; també entrevistes. Agenda cultural i d’oci. Televisió en directe.