L’Aldea enllesteix el cementiri per al dia de Tots Sants amb les noves millores dutes a terme de la mà de l’empresa gestora del recinte fúnebre. Totes les actuacions han estat per a millorar l’accessibilitat del recinte a persones de mobilitat reduïda, així com millorar l’estètica amb l’enjardinament, col·locació de mobiliari urbà o la remodelació de la façana principal.

Aquestes se sumen a les ja realitzades l’any 2020 i que l’any vinent continuaran amb les propostes ja plantejades per part de l’empresa i la regidoria d’Acció Urbana de l’Aldea, començant amb la pavimentació de tots els carrers i passadissos.

ebredigital.cat (diari digital) i Canal TE (canal de televisió), principals fonts d’informació de les Terres de l’Ebre i el Territori Sénia. Actualitat del Baix Ebre, el Montsià, la Ribera d’Ebre i la Terra Alta. Notícies sobre política, economia, societat, cultura i esports; també entrevistes. Agenda cultural i d’oci. Televisió en directe.