El pressupost del projecte per ampliar l’Hospital Verge de la Cinta de Tortosa “s’ha disparat” de manera “important“.

El gerent de la regió sanitària de l’Ebre, Joan Nin, ha explicat que la comissió tècnica i política que avalua el projecte està reformulant-lo i quantificant-lo per decidir si és viable.

Estes comissions “valoren altres opcions” perquè el cost inicial, que era de 45 MEUR, “s’ha multiplicat”. “No volem especular més i hem de donar una resposta basada en l’efectivitat per a l’usuari del territori”, ha defensat Nin.

“La regió sanitària intentarà oferir la màxima eficiència i per ser resolutius hem de tenir estructures i recursos que ens donen esta complementarietat”, ha apuntat el director de Salut a l’Ebre.

ebredigital.cat (diari digital) i Canal TE (canal de televisió), principals fonts d’informació de les Terres de l’Ebre i el Territori Sénia. Actualitat del Baix Ebre, el Montsià, la Ribera d’Ebre i la Terra Alta. Notícies sobre política, economia, societat, cultura i esports; també entrevistes. Agenda cultural i d’oci. Televisió en directe.