Les Terres de l’Ebre és un dels territoris que millor ha gestionat l’augment de la demanda de places d’FP als instituts de tota Catalunya. A més, 2 centres se sumen com a centres sentinella a l’estudi COVID que la conselleria de salut durà a terme en 25 escoles i instituts catalans. La prova consisteix en el seguiment dels efectes de la malaltia a les escoles i instituts catalans.

La directora d’Ensenyament a les Terres de l’Ebre, Montse Perelló, ha informat que les Terres de l’Ebre no ha patit els problemes de manca de places als estudis d’FP com a la resta de Catalunya. La previsió de l’augment de la demanda ha estat clau per tal d’augmentar cursos i places.

ebredigital.cat (diari digital) i Canal TE (canal de televisió), principals fonts d’informació de les Terres de l’Ebre i el Territori Sénia. Actualitat del Baix Ebre, el Montsià, la Ribera d’Ebre i la Terra Alta. Notícies sobre política, economia, societat, cultura i esports; també entrevistes. Agenda cultural i d’oci. Televisió en directe.