Òmnium Terres de l’Ebre compleix ara al setembre els 50 anys de la seua creació. Per iniciar la commemoració de l’aniversari s’acollirà al Museu de les Terres de l’Ebre d’Amposta durant quinze dies, l’exposició “60 anys d’Òmnium Cultural”.

Amb la inauguració de l’exposició de la història de l’entitat s’anunciaran totes les activitats que la seu territorial realitzarà per celebrar els 50 anys d’implicació a les Terres de l’Ebre. L’actual presidenta territorial, Dolors Róo, ha realitzat la presentació de tots els actes que s’allargaran fins al setembre de 2022, com la creació d’un nou premi literari.

A més, la presidenta d’Òmnium ha fet una crida a tots els socis perquè els enviïn fotografies dels darrers 50 anys en relació a l’entitat per fer un posterior vídeo commemotariu.

ebredigital.cat (diari digital) i Canal TE (canal de televisió), principals fonts d’informació de les Terres de l’Ebre i el Territori Sénia. Actualitat del Baix Ebre, el Montsià, la Ribera d’Ebre i la Terra Alta. Notícies sobre política, economia, societat, cultura i esports; també entrevistes. Agenda cultural i d’oci. Televisió en directe.