Comença a les poblacions del Delta de l’Ebre la tradicional festa de la sega de l’arròs. L’Aldea va celebrar ahir una festa amb segles d’antiguitat que es va suspendre els dos darrers anys per la pandèmia. Ara torna amb més força que mai per fer un homenatge als pagesos i avantpassats que van engegar la sega de l’arròs sense maquinària i a mà.

La festa va recordar com es feia abans la sega de l’arròs manualment, on els joves van poder entendre la tasca i l’esforç que suposava als seus avantpassats i no tant avantpassats recollir l’arròs sense ajuda tecnològica.

Aquesta edició va ser especial, on es va fer el reconeixement als pagesos que han faltat entre l’última festa de la sega i l’actual, fent un sentit homenatge a tots ells.

ebredigital.cat (diari digital) i Canal TE (canal de televisió), principals fonts d’informació de les Terres de l’Ebre i el Territori Sénia. Actualitat del Baix Ebre, el Montsià, la Ribera d’Ebre i la Terra Alta. Notícies sobre política, economia, societat, cultura i esports; també entrevistes. Agenda cultural i d’oci. Televisió en directe.