La Mancomunitat de la Taula del Sénia, juntament amb els ajuntaments i diverses entitats, ha organitzat per vuitè any consecutiu les Jornades Europees de Patrimoni al Territori Sénia. En total, s’han programat 22 activitats. Començant aquest divendres a Benicarló amb una visita guiada al centre històric i acabant al novembre amb un itinerari cultural a Pena-roja de Tastavins. L’objectiu d’aquestes jornades és donar a conèixer el patrimoni a la gent del territori. Entre els actes programats, destaca la visita guiada a la recentment restaurada portalada de l’Església de Sant Lluc a Ulldecona.

Tot i les restriccions sanitàries, enguany s’ha pogut recuperar la tradicional Trobada al Tossal del Rei el dia 3 d’octubre. Aquest esdeveniment simbolitza l’agermanament de les Terres de l’Ebre, els Ports i la Franja de Ponent. Hi haurà xerrades i diferents actes, però no es podrà fer el típic dinar.

Autor:

Periodista