La plaça de la Catedral de Tortosa acollirà l’espectacle de gran format ‘Tortosa, Totrosa, Sortosa’ el pròxim dia 2 d’octubre.

Aquesta proposta multidisciplinare s’endinsa en la història i tradició de les «estrelletes de Mig Camí», unes restes fòssils que es poden trobar al voltant d’aquesta ermita i que es costum anar-ne a buscar el Dijous Llarder. A través d’aquesta tradició i a partir de la figura de la dona l’espectacle camina pels diferents referents de la identitat col·lectiva tortosina.

Els creadors de l’espectacle són Iban Beltran, Maria Pons, Silvia Delagneau, Olga Fibla i Carlos Martorell. Tots ells professionals tortosins i ebrencs de les arts escèniques.

L’espectacle també comptarà amb la participació de la banda de música de la ciutat, l’escola de ball Lo Planter i amb vuit persones que explicaran vivències relacionades amb les estrelletes.

Tortosa, Totrosa, Sortosa, s’emmarca dins dels actes de la Capital de la Cultura Catalana i les entrades són gratuïtes i es poden obtenir a través del web de l’Auditori Felip Pedrell.

 

Autor:

Periodista