Tortosa acollirà dintre dels actes de ciutat de la cultura catalana 2021, el concert “Ombres de plata” on Marc Parrot fusiona el seu disc “Començant pel final”, amb imatges dels films de Segundo de Chomón. Aquest concert és dins també de l’any Chomón, ja que el pròxim 17 d’octubre es compleixen 150 anys del naixement del cineasta, nascut a Terol però fortament lligat a Barcelona.

El Govern de la Generalitat va acordar declarar aquesta efemèride com a commemoració oficial, convertint-se així en el primer a rebre aquest reconeixement en l’àmbit cinematogràfic.
El 8 d’octubre l’auditori Felip Pedrell de tortosa gaudirà d'”Ombres de plata”, de Marc Parrot basat en les històries de Segundo de Chomón i on convergeixen l’art sonor del barceloní i les obres cinematogràfiques del cineasta.

Les entrades estaran a partir de demà a la venda a la web de l’auditori.

ebredigital.cat (diari digital) i Canal TE (canal de televisió), principals fonts d’informació de les Terres de l’Ebre i el Territori Sénia. Actualitat del Baix Ebre, el Montsià, la Ribera d’Ebre i la Terra Alta. Notícies sobre política, economia, societat, cultura i esports; també entrevistes. Agenda cultural i d’oci. Televisió en directe.