Una casa abandonada s’ha esfondrat esta tarda al carrer 1 d’octubre de Roquetes. L’habitatge, segons han explicat els veïns de la població, ja estava molt deteriorat. Les restes de l’esfondrament han anat a parar a la casa del davant i ha tombat part del mur. Malgrat que no s’han produït danys personals els bombers segueixen el protocol per garantir que no hi ha ningú sota la runa.

L’habitatge ja estava precintat des de fa un temps per part de l’ajuntament a l’haver detectat  en ell els tècnics municipals greus problemes d’estructura. Fins al lloc dels fets s’hi ha desplaçat una patrulla de la Policia Local de Roquetes, dos dotacions de bombers i una ambulància del SEM. L’esfondrament ha tingut lloc després de dies de pluges, este divendres han caigut uns 25 litres per metre quadrat.

ebredigital.cat (diari digital) i Canal TE (canal de televisió), principals fonts d’informació de les Terres de l’Ebre i el Territori Sénia. Actualitat del Baix Ebre, el Montsià, la Ribera d’Ebre i la Terra Alta. Notícies sobre política, economia, societat, cultura i esports; també entrevistes. Agenda cultural i d’oci. Televisió en directe.