Ja es coneix un dels concerts que es realitzaran durant les Festes de la Cinta 2021. Sopa de Cabra serà l’encarregat d’amenitzar la nit del 3 de setembre. El concert, dins la gira dels 30 anys del disc “Ben Endins”, destinarà el total de les entrades al projecte Emma.

En tant sols tres setmanes, el 28 d’agost, començaran les Festes de la Cinta 2021. I per fi, l’Ajuntament de Tortosa ja ha desvetllat un dels concerts per aquesta festivitat. El famós grup de música català Sopa de Cabra protagonitzarà la nit del proper 3 de setembre.

El concert s’emmarca dins la gira pels 30 anys del disc “Ben Endins”, conegut per ser el més venut en llengua catalana de tota la història. A més, els diners recaptats de les entrades es destinaran al projecte Emma, una iniciativa creada per investigar el càncer de mama a les Terres de l’Ebre.

Les entrades ja es poden adquirir a la web d’ebretiquet i el preu mínim és de 3 euros, tot i que la quantitat exacta dependrà de cada assistent. La voluntat de l’Ajuntament és organitzar un concert de gran capacitat, seguint la normativa decretada per Salut, amb els assistents asseguts, mascareta i distància de seguretat, que a més suposi una gran aportació pel projecte.

Gràcies també diverses iniciatives, el projecte Emma ja ha aconseguit recaptar més del 80% dels 150.000 euros marcats com a fita, i esperen que el concert els ajudi en el 20% restant.