Tot està a punt al Barris Nord per acollir, una altra vegada, l’Europeu de grups Xou. El CPA Girona intentarà revalidar un títol que va aconseguir l’any passat davant un CPA Olot que havia dominat la competició durant els últims anys. Divendres es durà a terme la competició dels quartets cadets i la precisió junior i també la de xous petits. Per dissabte queda la de grups grans i els quartets júniors. Tot el campionat es pot veure a través de Xala divendres i a través de les televisions de la Xarxa de Televisions Locals, dissabte.

Els equips reconeixen la pista abans de l’inici de la competició. El Barris Nord ha canviat aquest cap de setmana les pilotes de bàsquet pels patins amb la disputa de l’Europeu de Grups Xou i precisió. Els quartets cadets, la precisió júnior i els grups xou petits iniciaran la competició divendres. Lleida torna a ser seu d’un esdeveniment important del patinatge, la ciutat ja n’és experta però enguany s’han de sumar tots els protocols covid.

Entre els catalans, el Girona, l’Olot, l’Aldea o el Maçanet opten a acabar en els llocs d’honor. La lluita més intensa es viurà dissabte amb els grups xou grans. Girona defensarà el títol davant un Olot que enguany ja les ha superat al campionat d’Espanya. També hi ha debuts, com el del Matadepera.

La competició es podrà veure en directe divendres a través de la plataforma Xala i dissabte a través de les televisions de la Xarxa de Televisions Locals.