L’Ajuntament de l’Ampolla ha renovat els panells informatius del Parc Salut que hi ha ubicat a l’Arenal, perquè els usuaris i usuàries disposin de material audiovisual on s’explica com utilitzar correctament cada un dels aparells que hi ha. Fins ara, a tots els panells apareixia la imatge de la màquina, una explicació de com usar l’aparell i quina part del cos es treballa amb ell. Aquesta informació està disponible en català, castellà i anglès.

Amb la renovació, s’ha afegit al costat de cada explicació un codi QR, el qual està enllaçat a un vídeo on apareixen els participants de les classes que imparteix setmanalment un professional de l’activitat física saludable a aquest Parc Salut utilitzant cadascuna de les màquines. Aquestes sessions, que inclouen una xerrada i unes sessions pràctiques, estan adreçades a persones de la tercera edat empadronades a l’Ampolla. D’aquesta manera, si algun usuari o usuària vol fer servir els aparells de manera autònoma té com a exemple aquest material audiovisual per saber com fer els exercicis de manera correcta.

Els parcs de salut urbans són un espai de trobada, equipats amb aparells dissenyats per millorar i mantenir la salut i l’estat físic. Permeten exercitar, de forma lliure o bé dirigida, qualitats físiques com la força, la flexibilitat, la resistència, l’equilibri o la coordinació, a més de fomentar la participació social i les bones relacions humanes

ebredigital.cat (diari digital) i Canal TE (canal de televisió), principals fonts d’informació de les Terres de l’Ebre i el Territori Sénia. Actualitat del Baix Ebre, el Montsià, la Ribera d’Ebre i la Terra Alta. Notícies sobre política, economia, societat, cultura i esports; també entrevistes. Agenda cultural i d’oci. Televisió en directe.