L’exconseller de Presidència, Jordi Turull, ha culminat aquest dissabte la ‘Travessa per la Llibertat’ a Arnes (Terra Alta). Va iniciar la marxa el 10 de juliol a Portbou (Alt Empordà) i ha recorregut a peu més de 360 quilòmetres travessant Catalunya en quinze etapes. “Hem sortit de la presó i no hem demanat perdó, ni renegat de les nostres idees, ni per descomptat, hem dit que no ho tornaríem a fer i ha estat gràcies a vosaltres, perquè hi sou, ho tornarem a fer i millor“, ha assegurat Turull en l’acte organitzat a la plaça major d’Arnes, davant de mig miler de persones. Jordi Sánchez també ha acompanyat a Turull en últim tram i la consellera de Justícia, Lourdes Ciuró, així com altres autoritats que l’han rebut a l’entrada del municipi.

Jordi Turull ha finalitzat aquest dissabte la ‘Travessa per la llibertat’ a la població d’Arnes. L’exconseller de Presidència ha culminat així un repte que l’ha dut a recórrer 360 quilòmetres a peu des de Portbou fins a la Terra Alta, on, al municipi terraltí, l’han rebut mig miler de persones. Aquesta ha estat la quinzena i última etapa de la seva ruta.

Diferents personalitats com Jordi Sánchez, secretari general de Junts, Lourdes Ciuró, actual consellera de Justícia, Miquel Buch, exconseller d’Interior i també nombrosos membres del partit a les Terres de l’Ebre, l’han acompanyat en el seu recorregut o bé l’han esperat a la plaça de l’Ajuntament d’Arnes, que s’ha convertit en una gran festa.

El de Junts ha assegurat que ho ha fet com a agraïment a totes les persones que li van donar suport en la seva etapa a la presó i que no es penedeix ni renega de les seves idees i accions.

En el seu discurs, Turull també ha qualificat de vergonyosa la decisió de la Junta Electoral Central, que ha imposat a l’expresident Quim Torra multes per valor de 8.500 euros per ‘incomplir el deure de la neutralitat política en període electoral’.

Autor: