El Consorci, a través del periodista Tomàs Carot, i amb motiu dels 40 anys de l’aprovació de la Llei, ha volgut editar una publicació on es deixa constància de les negociacions i dificultats, per totes les bandes, que va suposar arribar a un consens de la Llei 18/81 d’actuacions en matèria d’aigües a Tarragona.

La publicació, que rep el nom de Converses amb l’autor, redactor i ponent de la llei 18/81. Intrahistòria de la Llei del “minitransvasament” neix fruit de diverses entrevistes amb el polític i advocat ebrenc, Antonio Faura. Faura explica com es va viure el procés de negociació de la llei viscut a cavall de dues legislatures i un intent de cop d’Estat entremig.

Tal i com indica Carot en la presentació d’aquesta publicació “Les vicissituds, les negociacions polítiques, els entrebancs i la fermesa queden reflectides i associades als noms propis dels protagonistes. En una perspectiva del temps, Antonio Faura relata fets i recorda circumstàncies”.

ebredigital.cat (diari digital) i Canal TE (canal de televisió), principals fonts d’informació de les Terres de l’Ebre i el Territori Sénia. Actualitat del Baix Ebre, el Montsià, la Ribera d’Ebre i la Terra Alta. Notícies sobre política, economia, societat, cultura i esports; també entrevistes. Agenda cultural i d’oci. Televisió en directe.