L’Associació d’Empresaris d’Hostaleria de Tarragona, amb la col·laboració de la Diputació de Tarragona, ha presentat, al Parc Samà de Cambrils, la Guia Gourmet 2021: la guia de restaurants i hotels de les Terres de l’Ebre i la Costa Daurada.
En aquesta tercera edició s’hi promocionen un total de 700 establiments de la demarcació que formen part de les diferents subagrupacions territorials de l’organització. L’objectiu, sobretot enguany, és unir esforços en un moment especialment difícil per al sector.
La creació d’aquest fulletó vol revaloritzar els establiments que formen part d’aquest col·lectiu, i oferir-los-hi una eina de promoció gratuïta en uns moments molt difícils per al sector. Desestacionalitzar i repartir els turistes arreu del territori també és un dels objectius.
Meritxell Roigé, presidenta del Patronat de Turisme de la Diputació de Tarragona i padrina de la Guia Gourmet 2021, ha rebut la ‘jaqueta de cuina’, un present per agrair el suport a l’Associació d’Empresaris d’Hostaleria de Tarragona.