La UE Campredó va donar la sorpresa (tenint en compte que va classificar-se per la fase final a darrera hora com a quart classificat) i es va proclamar dissabte passat davant el Toscà en una final frenètica que es va resoldre per la mínima en favor dels campredonencs que finalment s’imposaven per un ajustat 4-5, i es va proclamar campió de la lliga terrirorial de futbol sala a les Terres de l’Ebre. A més, per primer cop es van guanyar la possibilitat d’ascendir per primer cop en la història a la segona divisió nacional de la FCFS.

Una competició que havia de comptar enguany amb la participació d’equips de poblacions com Camarles, Rasquera, Aldover-Paüls, Tortosa, Deltebre, Campredó i Roquetes, però que malauradament al cap de dos setmanes van tenir que ajornar degut a la pandèmia de la Covid-19.

El partit va arrencar amb un conjunt tortosí molt endollat que es va ràpidament amb un avantatge de dos gols al marcador. Un cop es sobreposaven als nervis inicials, el Campredó va presentar batalla i es van soltar fins poder empatar a tres abans del descans. A la represa, els dos equips van sortir amb un treball més ferri en defensa que feia avançar el matx amb equilibri fins a falta de cinc minuts per al final quan el tanteig reflexava un incert 4-4. Faltant tan sols dos minuts per al final i quan tot feia pensar en la pròrroga, arribava el cinquè gol per als de la Forja davant el deliri de l’afició campredonenca. El Toscà ho va intentar amb porter-jugador, però no va trobar la possibilitat de fer el gol de l’empat que forcés el temps extra.

El Marisc Mediterrani s’imposa en el partit pel tercer lloc davant el vigent campió de lliga

En la final de consolació amb el tercer i quart lloc en joc s’enfrontaven el Benifallet i el Marisc Mediterrani de Deltebre, decantant-se en favor dels deltebrens per un ajustat 3-4 final. En un primer temps de clar domini dels de Deltebre, que van perdonar ocasions molt clares per haver marxat als vestidors al temps de descans amb un avantatge ampli, la reacció els permetia anivellar el gol inicial dels benifalletencs i amb gol de Sergi Navarro establien l’empat amb el que s’arribava a la finalització del primer període, quan restaven tres minuts tan sols per arribar a l’equador del matx.

A la sortida dels vestidors, fruit de la inèrcia del gol de la igualada, David Navarro capgirava la situació al marcador als pocs minuts de reiniciar-se el partit. L’efecte però era invers al que podia significar el gol que els donava mínim avantatge i llavors era el Benifallet qui responia amb el gol de l’empat a dos gols. No obstant, Jordi Borràs li tornava a donar als deltebrencs avantatge al tanteig en transformar una falta. Tot i això, els benifalletencs ficaven setge als dominis del Marisc Mediterrani i aconseguien empatar de nou (3-3). Incertesa en el tram final amb tot per resoldre i en una acció de Sergi Navarro que en l’intent de refusar el perill, un jugador del Benifallet s’introduïa la pilota dins a la seua pròpia porteria fent pujar el que ja seria definitiu 3-4 al marcador a falta gairebé tres minuts per al final. Malgrat els intents dels benifalletencs, la bona tasca defensiva deltebrenca els permetia mantenir el mínim avantatge que els donava el meritori tercer lloc a la lliga.